2024 m. Pirmojo Ketvirčio Išmaniųjų Laikrodžių Programinės Įrangos Atnaujinimas

2024-03-28
2024 M. PIRMOJO KETVIRčIO IšMANIųJų LAIKRODžIų PROGRAMINėS ĮRANGOS ATNAUJINIMAS

Įsipareigojusi tobulinti Garmin produktus ir teikti išplėstas funkcijas esamiems vartotojams, Garmin su džiaugsmu praneša apie savo kitą funkcijų atnaujinimą išmaniesiems laikrodžiams. Atnaujinimas suteikia patobulintą funkcionalumą ir naujas funkcijas įvairiems Garmin sveikatingumo ir lauko produktams.

Nemokami programinės įrangos atnaujinimai jau pradėti ir toliau bus teikiami ateinančiomis savaitėmis. Klientai gali atnaujinti savo išmanųjį laikrodį įjungdami automatinį atnaujinimą savo įrenginiuose arba naudodami Garmin Express programinę įrangą.

NAUJOS FUNKCIJOS Šio programinės įrangos leidimo pastebimos funkcijos yra:

MIEGO TRENERIS: Gaukite miego įvertinimą kartu su asmeniniais patarimais dėl rekomenduojamo miego kiekio ir stebėkite įvairias miego fazes, miego metu ir kitus pagrindinius rodiklius (pvz., Pulse Ox1 ir širdies ritmo variabilumo (HRV) būseną).

DAUGIAFUNKCINIS AUTOMATINIS PEREINAMUMAS: Susikoncentruokite į varžybas ir leiskite savo laikrodžiui rūpintis įrašant atkarpas tarp plaukimo, dviračio ir bėgimo metu daugiafunkcinių veiklų metu.

ŠOKDYNĖS AKTYVUMAS: Pasirinkite iš laisvojo režimo arba tikslo režimo (nustatytas laikas arba nustatytas atkartojimų skaičius), kad sektumėte trukmę, bendrą atkartojimų skaičių, bendrą raundų skaičių, raundo informaciją, didžiausią seriją, širdies ritmą, sudegintas kalorijas ir šuolio dūžius per minutę. Taip pat siūlomas pritaikomas įspėjimo intervalas ir atgalinio skaičiavimo laikmatis.

BĖGIMO TAKO DUOMENŲ BAZĖ: Su daugiau nei 10 000 takų (400 metrų) iš viso pasaulio, naudokite takų bėgimo veiklos profilį, kad gautumėte tikslius veiklos matavimus – net ant tako, kuriame niekada nebėgote.

RATO ATŠAUKIMAS: Nebereikia jaudintis dėl atsitiktinių apskritimo mygtuko paspaudimų ilgiau. Su apskritimo atšaukimo funkcija dabar galite atšaukti rankiniu būdu įrašytą.

Įrašų nėra

Parašyti atsiliepimą